FAIR PLAY
ΑΘΛΗΜΑ
ΕΚΤΙΜΗΣΗ
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΑΛΕΝΤΟ
ΤΕΧΝΙΚΗ

Μια νίκη και μια ήττα ήταν ο απολογισμός των Μικτών Ομάδων της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης στα εκτός έδρας παιχνίδια που έδωσαν στην γειτονική Δράμα.

Κ-15: ΔΡΑΜΑ – ΞΑΝΘΗ 0-2

Χρονικά ο πρώτος αγώνας διεξήχθη την Τετάρτη στις 12:00 με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Απόστολου Κουτρουλού (Κ-15) να πετυχαίνουν δυο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και να βάζουν τις βάσεις για την επικράτηση. Τα τέρματα σημείωσαν οι Ασλανίδης στο 23ο λεπτό και Μοσχίδης στο 35ο.

Η σύνθεση της Ξάνθης: Χατζηνικολαίδης, Χουσείνκο, Παπαδόπουλος, Μοσχίδης, Κασσίδης, Κιοσέ, Ντέμπροβα, Μπογιατζίδης, Καραβασιλειάδης, Ασλανίδης, Μουχτάρης. Έπαιξαν και οι: Κωνσταντινίδης, Δρόσος, Τουργαίδης, Κίναλη, Κοτζακελίνης

K-17: ΔΡΑΜΑ – ΞΑΝΘΗ 2-0

Πρεμιέρα με ήττα για τους μεγαλύτερους ηλικιακά ποδοσφαιριστές της Ε.Π.Σ. Ξάνθης που παρά την καλή εμφάνιση δεν μπόρεσαν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα στη Δράμα.

Η σύνθεση της Ξάνθης: Καραγκοζίδης, Δεμένικος, Σιέχ, Αμανατίδης, Κασσίδης, Σαντιλιάνο, Αμπατζής, Μπογιατζόπουλος, Χατζημεμίς, Τσαπατώλης, Κυριάκης. Έπαιξαν ακόμη οι Μοσχίδης, Σιδηράς, Δεληωρίδης, Λιαπάκης, Καμίλης.